Telefon: 7876 8672 – kontakt@higi.dk

TILBUD – klik her!

En del internet forretninger udlover til alt held diverse løsninger til levering. En yndling er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når du har lyst. Fragttypen er jo super fleksibel, samt typisk endda den mindst kostelige form for fragt.

Du bør også udse dig at få pakken bragt til din lejlighed eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver til tider et hak mere pebret, men endda vældig gnidningsløs. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men dette stiller krav om at du er tæt på online firmaets bopæl.

En hel del internet selskaber tilbyder dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, der dog er afhængig af at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken sendt afsted forinden pakkemedarbejderne får fri.

Gennemses af fagfolk som kender til vedtægterne på området

Det er jo i høj grad let for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på forskellige e-forretninger og derfor har massevis af webbutikker set sig nødsaget til at sænke salgsværdien på varerne – til børn og babyer, og ligeså til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt være lønnende at udforske et par webbutikker efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris.

Du bør blot ikke glemme, at i tilfælde af at en shop på nettet udlover produkter til en pris der virker himmelråbende fordelagtig, burde det mange gange være en varsel om en bedragerisk online forretning. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i et lovbud, som bistår en overfor uærlige forhandlere på nettet.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale beløbet over en periode.

Kig hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem

Før nogen handler på en internet shop behøver de i reglen gennemgå netbutikkens vilkår, men det er bare ikke videre spændende.

En nemmere løsning kan derfor være at se hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være en sikkerhed for at internet selskabet opfylder de gældende danske regler, og at internet forretningen tit gennemses af eksperter der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Dette er desuden din anledning til at blive hjulpet, når du møder udfordringer som følge af din handel. Mere information.

Ydermere anbefaler vi at kunden er klar over de primære regler der kan have indflydelse på bestillingen, fx den returrettighed online shoppen anvender. I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man til enhver tid opbevarer ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne bekræfte handlen, uanset om man er på shopping til en dame eller herre.

Et stort udvalg af fragtløsninger

Trustpilot fører til tilpas fordelagtige chancer for at undersøge en lang række forhenværende kunders iagttagelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer e-forretningens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook fremskaffer tilsvarende egentlig belejlige muligheder for at få indsigt i online shoppens troværdighed. Desuden ses en del online webshops som giver kunderne mulighed for at meddele en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder sammen med massevis af online firmaer eftersom vi introducerer deres produkter, og modtager godtgørelse under forudsætning af at en af de besøgende på vores website laver en handel.