Det optimale træningstøj til fodboldtræning

Fodbold træning tøj

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}” custom_padding=”0px|||||”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_button _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”3378d717-9a70-47ac-8d0e-5908e41e7591″ button_text=”Se træningstøj her” button_url=”https://www.unisport.dk/fodboldudstyr/fodboldtoj/” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]Skal du snart i gang med at spille fodbold, og har du ikke lige styr på, hvad der vil være den bedste form for træningstøj, hjælper vi dig gerne lidt på vej her, så du kan være godt klædt på, når du kommer til træning for første gang.

Det er dog meget vigtigt at sige, at træningstøj til fodboldtræning er meget forskelligt fra spiller til spiller. Så det er i sidste ende op til dig, hvad du har det mest behageligt med at spille i. Til træning er der som udgangspunkt ingen “uniform”, som der er til kamp, hvor I alle skal være i ens tøj.

Tænk på årstiden

Når du skal i gang med at finde det rette tøj til fodboldtræningen, kan det være godt lige at tage årstiden med i betragtning. For der er stor forskel på, om du skal have tre lag tøj på for at holde varmen, eller om du bare skal have en t-shirt og et par fodboldshorts på.

Så vælg gerne dit træningstøj til fodbold ud fra årstiden. På den måde er du sikker på at have det mest optimale tøj at spille i.

Forskel på sommer- og vintertræning

Der er jo fx stor forskel på tøjet, som kan anbefales til en sommertræning og til en vintertræning. Til en vintertræning er det en god idé med noget baselayer undertøj, hvilket er lange underbukser og en lang undertrøje, så du har mulighed for at holde varmen inde under dit fodboldtøj.

Til en sommertræning skal du jo bare finde dig en fodboldtrøje og et par fodboldshorts, og så er du jo ellers godt kørende og klar til at spille. Skal du bruge vintertøj, så køb gerne noget af en høj kvalitet, som du også kan bruge til næste vinter.

Husk at vælge de rette støvler

Sidst, men ikke mindst, er dine fodboldstøvler jo også en del af dit udstyr, og derfor er det også en god idé at vælge dine fodboldstøvler ud fra det underlag, som du skal spille på. Der anbefales forskellige støvler, alt afhængig om du skal spille på græs, kunstgræs eller på grus.

Så træner du på græs om sommeren, er det godt med en slags fodboldstøvler til det. Skal du så over og spille på kunstgræs eller grus i løbet af vinteren, anbefales der andre typer fodboldstøvler til lige netop de underlag. Så husk at have øje for det.[/et_pb_text][et_pb_shop _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” columns_number=”2″ type=”product_category” include_categories=”133″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_shop][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

«
»

Skriv et svar